Het Bestuur

Het bestuur van de Vereniging de Hamerlanden bestaat uit de volgende personen. Voorzitter Hans Haerkens, penningmeester Grietinus Plat, secretaris Marjan Doijer en de algemeen bestuurleden Biense van Spronsen en Denise Eilering.

Lid worden?

Natuurlijk kunt ook u lid worden van de vereniging. hiervoor hoeft u slechts onderstaand formulier in te vullen en retour te sturen, per post of digitaal. Bijgevoegd het Aanmeldformulier Hamerlanden.pdf

Het bestuur ondersteunt de aanwas van leden buiten Kostvlies. Veelal betreft het oud Kostvliezers, mensen met een groot hart voor de gemeenschap Kostvlies, en de bijzondere natuur van Kostvlies. Mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. De leden uit Kostvlies vormen de solide basis van de vereniging. Op het moment dat het percentage niet-Kostvliezers heel substantieel wordt ( meer dan 40%) is er aanleiding de actuele praktijk van verwelkoming te herzien.

 

Contact

Nieuwtje over de buurt? Wat leuks te melden? Of wil jij/jullie je inzetten als vrijwilliger op één van de Groendagen. Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Secretariaat

Kostvlies 49

9462TP Gasselte

Bezoekadres

Kostvlies 49

9462TP Gasselte

EMAIL

info@dehamerlanden.nl